Pečovatel/pečovatelka

Klubíčko Beroun, z. ú. je nezisková, transparentní a veřejně prospěšná organizace pečující o děti a dospělé převážně s těžkým zdravotním postižením a seniory. Cílem je poskytovat komplex terénních, ambulantních i pobytových sociálních služeb, terapií, celoživotního vzdělávání, integrovaných volnočasových aktivit, který umožní uživatelům žít v jejich přirozeném prostředí a zároveň uživatelům vytvářet podmínky pro navazování přirozených sociálních kontaktů mimo rodinu, poskytnout prostor pro seberealizaci uživatele, posilovat jeho samostatnost a soběstačnost a pomoci mu maximálně rozvinout jeho potenciál s respektem k jeho potřebám.

Pečovatel/pečovatelka

Nabízíme práci v nestátní neziskové organizaci poskytující sociální služby dětem i dospělým s kombinovaným postižením v malém zařízení s kapacitou 13 lůžek ve Vráži u Berouna.

Zde budete pečovat o malou skupinku dospělých s různým postižením a poskytovat jim nezbytnou pomoc a podporu při osobní hygieně, oblékaní, stravování a jejich dalších potřebách, zajišťovat jim volnočasové aktivity a dohled a doprovod při všech jejich činnostech.

Co Vám můžeme nabídnout
– Různorodou a smysluplnou práci na plný nebo částečný pracovní úvazek v nepřetržitém směnném provozu (12i-hodinové denní a noční směny/ krátký – dlouhý týden).

– Vstřícný malý kolektiv zavedené neziskové organizace.

– Příjemné pracovní prostředí v nově vybudovaném penzionu rodinného typu.

– Firemní školku

– Vzdělávání, supervize a možnost osobního růstu.

– 5 týdnů dovolené.

– Odpovídající mzdové ohodnocení.

Požadavky na zájemce:

– Odpovědnost, spolehlivost, trpělivost, empatii, respekt ke klientům, smysl pro týmovou práci, ochotu učit se novým věcem, fyzickou zdatnost, a trestní bezúhonnost.

– Výhodou je praxe v sociálních či zdravotnických službách nebo osobní zkušenost s péčí o někoho blízkého se zdravotním postižením.

– Předností je kvalifikace pro práci v sociálních službách dle zákona č.108/2006 Sb. na pozici pracovník v sociálních službách, základní znalosti práce na počítači a řidičský průkaz skupiny B.

Místo výkonu práce: Penzion Klubíčko, Květnová čp. 109 a čp. 80, 267 11 Vráž u Berouna

Nástup možný ihned nebo dle domluvy.

Výběrové řízení se zájemci proběhne v Penzionu Klubíčko (Květnová 109, Vráž u Berouna) formou cca 30 minutových pohovorů vč. podání informací o pracovní pozici a prohlídky zařízení.

Kontakt pro zájemce:

+420 602 707 446, mbraunova@klubickoberoun.cz (Monika Braunová, personalistka)

Sdílet