Zdroj: Pixabay.com

Najděte si práci v neziskovkách přímo u nás na blogu!

Přemýšleli jste někdy nad tím, že vaše práce moc nedává smysl a raději byste v zaměstnání pomáhali někomu, kdo to potřebuje? Pak byste se měli podívat do naší nové rubriky, kde najdete nabídky práce v neziskovém sektoru.

Na začátku letošního roku se mezi ostatními rubrikami na našem blogu objevila jedna nová. Jmenuje se Nabídky práce, víc asi netřeba vysvětlovat. Ať už hledáte placenou pozici na hlavní, či poloviční úvazek, brigádu na pár dní v týdnu nebo jen dobrovolnickou činnost, projděte si nabídky a najděte to pravé přesně pro vás. Jedno máte jisté: vaše práce bude vždy dávat smysl a pomůžete těm, kteří to potřebují. Nemusí jít vždy o pečovatele (ačkoli takové inzeráty najdete v rubrice také), momentálně se můžete zapojit třeba i jako právník, nebo obsluha v kavárně.

Hledáte někoho do své neziskové organizace? Napište nám!

Hledáte někoho do svých řad a potřebujete aby se o tom vědělo? Neváhejte vyplnit formulář ZDE. Vše je velmi intuitivní a zcela zdarma. Po vyplnění formuláře se inzerát objeví na našem blogu do dvou pracovních dnů.

Víte, že…?

Podle Revue pro sociální politiku a výzkum v roce 2018 pracovalo v neziskovém sektoru na plný úvazek 117 tisíc lidí. Dobrovolníci v tom samém roce dokázali odpracovat 57 milionů hodin a hodnota jejich práce se odhaduje na neuvěřitelných 9,3 miliard korun. O kolik se nám podaří čísla zvednout za roku 2022?

Pomozte nám vytvořit virtuální místo, kde budou organizace hledat zaměstnance a lidé najdou smysluplnou práci. Sdílejte tento článek mezi přáteli.

Sdílet

Jsem novinář a mimo jiné mě nejvíc baví hudba a sport. Na neziskovkách nejvíc miluju to, že za nimi vždycky stojí někdo se skvělým příběhem.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *