Zdroj: Pexels.com

Tento víkend za vás pošleme organizacím peníze i bez nákupů. Jak na to?

Znáte Givtího Pomocníka? A už jste si jej nainstalovali? Pokud stále ještě váháte, teď je ta správná příležitost. Pouze tento víkend totiž přispějete 85 Kč na svou oblíbenou organizaci jenom tím, že si stáhnete Pomocníka.

Podle Asociace pro elektronickou komerci utratili Češi v loňském roce na internetových obchodech zhruba 196 miliard korun. Kdyby pouhá tři procenta z toho putovala na neziskové organizace, mohly by si mezi sebe rozdělit necelých šest miliard. To je zatím nedosažitelná částka, ke které se ale můžeme postupně přiblížit, třeba i jednoduchou instalací  Pomocníka.

Přes 8,5 milionu na dobrou věc 

Nedávno jsme překročili částku osmi a půl milionů, které jste díky nákupům přes Givt.cz darovali neziskovým organizacím. Rozhodli jsme se to oslavit tím, že darujeme 85 Kč na vámi zvolenou organizaci, pokud si během tohoto pátku, soboty nebo neděle nainstalujete Pomocníka

Kdo je Pomocník?

Pokud používáte jeden z webových prohlížečů Google Chrome, Mozilla Firefox nebo Microsoft Edge, klikněte ZDE a Pomocníka si nainstalujte. Ten vás při návštěvě obchodu upozorní, že můžete přispět bez toho, aby vás to stálo jedinou korunu a nechá vás vybrat si neziskovou organizaci, na kterou peníze poputují.

Šetří čas, je zdarma a bezpečný, nezpomaluje počítač, neobsahuje reklamy a vy už nikdy nezapomenete proměnit svůj nákup v dobrý skutek. Pomocníka spokojeně používá už přes 30 tisíc nakupujících. Tak neváhejte, nakupujte a přispívejte. 

Jsem novinář a mimo jiné mě nejvíc baví hudba a sport. Na neziskovkách nejvíc miluju to, že za nimi vždycky stojí někdo se skvělým příběhem.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *