Zdroj: facebook Neziskovka roku

Známe semifinalisty Neziskovky roku. O vítězi můžete rozhodnout i vy

Právě probíhá 9. ročník ocenění Neziskovka roku pořádané Nadací rozvoje občanské společnosti (NROS). Opět se soutěží ve třech kategoriích: velká neziskovka, střední neziskovka a malá neziskovka. V jedné speciální kategorii, Cena veřejnosti, můžete rozhodnout i vy! Podívejte se na letošní semifinalisty. Na drtivou většinu z nich můžete také přispět na Givtu.

NROS vyvinula ve spolupráci s odborníky z Univerzity Karlovy v Praze unikátní metodiku hodnocení, tzv. Zdravé organizační řízení. O postupujících tak rozhodují odborníci z řad komerčního i neziskového sektoru, státní správy, experti a významné osobnosti, které se aktivně podílejí na rozvoji občanské společnosti ČR. Komu můžete fandit letos?

Kategorie VELKÁ NEZISKOVKA:

Kategorie MALÁ NEZISKOVKA:

O Ceně veřejnosti můžete rozhodnout i vy. Hlasování začne už 15.11. a potrvá až do 10. ledna příštího roku. Více informací naleznete ZDE. Letošní nejúspěšnější Neziskovky roku pak budou vyhlášeny v rámci slavnostního večera 20. ledna 2022 ve Švandově divadle v Praze.

Nadace rozvoje občanské společnosti 

Nadace existuje více než pětadvacet let a za dobu své existence už úspěšně podpořila více než sedm tisíc projektů částkou přesahující v součtu 1,8 miliardy korun. Kromě udílení ocenění Neziskovka roku se podílí i na Programu 3P nebo na organizaci populární sbírky Pomozte dětem.

Sdílet

Jsem novinář a mimo jiné mě nejvíc baví hudba a sport. Na neziskovkách nejvíc miluju to, že za nimi vždycky stojí někdo se skvělým příběhem.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *