Slavíme! Před osmi lety vznikl dobročinný portál Givt.cz

V únoru roku 2015 vznikl dobročinný startup Givt.cz. Dnes na jednom místě sdružuje tisíce českých neziskovek a umožňuje zákazníkům podporovat organizaci, jakou si sami vyberou. Tímto způsobem se do neziskového sektoru dostalo už téměř 11 milionů korun. Nahlédněte s námi do fungování Givtu i podcastu Pijavice.

Ve speciální narozeninové epizodě Pijavic vzpomínáme na začátky Givtu a podcastu, uslyšíte jednu historku z rozhovoru s Tomášem Halíkem a výjimečně jsme si nepozvali žádného hosta, ale vyzpovídali jsme naše kolegy v Givtu! V epizodě se dozvíte, jaká práce v Givtu je nejtěžší nebo co na ní mají nejradši. A pozor, zazní i kousek naší nikdy nepublikované první epizody. Dozvíte se proč.

Sdílet

Jsem studentka Právnické fakulty v Olomouci. Rok života jsem strávila ve Španělsku, tam jsem zjistila, že jsem patriotka a Olomouc je pro mě srdeční záležitost na celý život, podobně jako neziskový sektor, rozvoj společnosti a lidská práva. V minulosti jsem pracovala například jako fundraiserka pro mobilní hospic nebo jako migrační stážistka v Amnesty International. V Givtu se primárně věnuji podcastu Pijavice.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *