Vydražte si zákulisí s Honzou Dědkem, zdroj: SANANIM

Do zákulisí 7 pádů s Honzou Dědkem? Máte poslední možnost zapojit se do aukce SANANIM

Dejme druhou šanci 2024 SANANIM – I do letošního ročníku kampaně na podporu drogově závislých se zapojila řada známých osobností.  Kampaň funguje jako aukce, kde si můžete vydražit zážitek s celebritou. Dnes máte poslední možnost se zapojit.

Po úspěšném první ročníku benefiční aukce Dejme druhou šanci, který v loňském roce vynesl téměř 170 tisíc korun na podporu léčby závislostí, se letos organizace SANANIM rozhodla spustit další ročník unikátní dražby.

Máme radost, že je tu nová šance jak pomáhat zejména těm, které mnozí přehlíží,“ říká Vojtěch Kozlík z organizace SANANIM. Do 30.4.2024 na stránkách aukce můžete bojovat o svůj vyvolený zážitek.

Vydražit si tak můžete třeba nahlédnutí do zákulisí s Honzou Dědkem. „Chcete se potkat a podívat se do zákulisí mé talkshow, 7 pádů Honzy Dědka? Kromě toho, že se uvidíme, pomůžete lidem, kteří spadli do spárů závislosti a chtějí se po těžkém pádu znovu postavit na nohy,” láká Jan Dědek.

Zdroj: SANANIM

I letos se v nabídce objevil zážitek s Tomášem Klusem, tentokrát trochu jinak. Tomáš Klus nabízí do aukce svou oblíbenou dvanáctistrunnou kytaru. Mezi další hudební zážitky patří den s Terezou Maškovou, která vyzývá ke zpěvu. Hudebník Dominik Turza alias DJ Roxtar zase zve k mix pultu. Můžete si tak vyzkoušet, jak se mixuje muzika ve studiu.

Když mě oslovili ze SANANIMu s žádostí o podporu, neváhal jsem ani vteřinu. Není to totiž tak dávno, co jsem sám bojoval se závislostí. Jak už to bývá, nejtěžší bylo přiznat sám sobě, že mám velký problém. Až díky pomoci druhých jsem našel sílu přeseknout ten bludný kruh. Je samozřejmé, že pomocnou ruku teď nabídnu zase já,“ popisuje svůj zážitek Dominik.

V zážitkové nabídce můžete získat i obraz herečky Veroniky Khek Kubařové. Prozrazuje, že kromě hraní si taky ráda občas sedne k plátnu a něco namaluje. „S radostí věnuji jeden z mých originálů do dobročinné aukce ve prospěch SANANIMu. Pokud právě vy vyhrajete můj obraz, získáte unikátní umělecké dílo, které vám při každém pohledu na něj připomene, že jste současně přispěli na dobrou věc,“ říká Kubařová.

Zdroj: SANANIM

Pro sportovce se tu také něco najde. David Schweiner, mistr světa v beach volejbalu, zve na společný tréning. „Loni se nám s parťákem Ondrou Perušičem podařilo zvítězit na Mistrovství světa v plážovém volejbalu. Abychom se udrželi ve špičce, musíme stále trénovat a já si moc rád zahraju i s vámi. Vážím si toho, co SANANIM dělá a jak těžké téma se snaží v Česku otevírat,” říká David Schweiner.

Na kávu zve i herec Jiří Dvořák a influencerka Anna Dvořáková. V nabídce je dále společný den v kuchyni s Jiřím Maršálkem.

A proč vůbec darovat lidem druhou šanci?

SANANIM je organizace, jejímž největším přínosem pro společnost je její ucelený systém léčby a péče o lidi v různých stadiích rozvoje závislosti, který vykazuje dlouhodobě vysokou úspěšnost. SANANIM poskytuje lidem ohroženým návykovými látkami či hazardním hraním a jejich blízkým odborné poradenské, zdravotní a sociální služby.

Pro tyto lidi byly drogy, alkohol, gambling či nadužívání léčiv, symbolem magického neznáma, romantické vzpoury nebo únikem z nepřátel​​ské skutečnosti či náplastí na traumatizaci. Oni však poznali jejich odvrácenou tvář – tvář utrpení, bolesti, samoty, nesvobody či smrti. Proto si zaslouží pomoc – zaslouží si druhou šanci,“ říká Vojtěch Kozlík z organizace SANANIM.

Jsem srdcem snílek, baví mě dobrodružství. Miluji kreativitu a tvorbu, maluji, píšu a učím se grafiku. Studuji na UPOL Mediální a komunikační studia, mám ráda komunikaci s lidmi, nejvíce mě baví rozhovory a reportáže z místa dění. Zastávám názor, že to, co dáme do světa, se nám vrátí, a že dobré skutky mají smysl.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *